BOLALARDA IgA NEFROPATIYADA IMMUUNOSUPRESSIV DAVOLASHNING SAMARADORLIGI (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Bolalarda IgA-nefropatiyada prednizolon bilan monoterapiya va boshqa immunosupressiv dorilar bilan davolashning natijalarini o‘rganish.
Keywords: IgA nefropatiya; bolalar; immunosupressiv davo; prednizolon; buyrak faoliyati