YOSH BOLALARDA KARDIOPROTEKTSIYANI OPTIMALLASHTIRISH: O'ZGARTIRILGAN DEL NIDO ERITMASINING SAMARADORLIGI (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Tug'ma yurak nuqsonlari bo'lgan yosh bolalarda kardiojarrohlikda kislorodli avtokrovi qo'shilishi bilan o'zgartirilgan del Nido eritmasining samaradorligini baholang.
Keywords: kardioprotektsiya; Del Nido; tug'ma yurak nuqsonlari; avtokrov; bolalar kardiojarrohligi