BOLALARDA XOLEDOXNING KIST TRANSFORMATSIYASINI TASHXISLASH VA DAVOLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2024)
Tadqiqotning maqsadi yuqori ma'lumotli diagnostika usullarini qo'llash va yangi davolash texnologiyalarini joriy etish orqali bolalarda xoledox kist transformatsiyasining (KTX) turli shakllarini tashxislash va davolash natijalarini yaxshilashdir.