(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Ikkinchi darajali, uchinchi darajali yoki iatrogen buyrakusti bezlari yetishmovchiligini, shuningdek, noan’anaviy tug‘ma adrenal giperplaziyani (NCCAH) diagnostika qilishda Synacthen testi samaradorligini baholash.