(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Farmatsevtika, kosmetika va biologik faol qo‘shimchalar sohasida innovatsion ishlanmalarni ishlab chiqish, ularning samaradorligi va xavfsizligini baholash hamda xalqaro sifat standartlariga mos holda nazorat usullarini ilmiy jihatdan asoslab berish.