(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Bolalarda IgA-nefropatiyada prednizolon bilan monoterapiya va boshqa immunosupressiv dorilar bilan davolashning natijalarini o‘rganish.