(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2024)
2015 yildan 2021 yilgacha qorin bo’shlig’ining parienximatoz organlari shikastlanishi bilan qorin bo’shlig’ining yopiq shikastlanishi tashxisi bilan operatsiya qilingan 111 bemorning batafsil tahlili o’tkazildi, ularning tarkibida taloq shikastlanishi 59,4% (66 bola), jigar