(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2024)
Bolalarda o’t yo’llarining kistik kengayishini (CRP) davolash muammosi hali ham gepatobiliar jarrohlikda keng muhokama qilinmoqda. Ushbu anomaliyani davolash faqat jarrohlik hisoblanadi. Mualliflar orasida bolalarda krup uchun jarrohlik davolash usullari to’g’risida kelishuv mavjud emas.